„Semnul întrebării este semnul evoluţiei!” (Mihaela Rădulescu)

CE şi DE CE „Oameni cu Aripi?”

Pentru că avem nevoie de modele în viaţa noastră. Avem nevoie să ştim cum au reuşit alţii să trăiască frumos. Cu durerile lor cu tot. Cu ale lor căderi, cu ale lor iubiri, frici şi eşecuri!

Avem nevoie să învăţăm de la alţii. Citeam într-o carte de psihoterapie că un bun specialist învaţă din cazurile altor specialişti. Cu cât citeşte mai mult experienţa altora, cu atât mai bun devine el, ca terapeut. Pentru că, deşi experienţa personală este foarte importantă, nu vei avea niciodată suficient timp să înveţi pe propria piele ce te învaţă alţii, care şi-au deschis sufletul în faţa ta.

Plus de asta, dacă te bazezi doar pe experienţa ta, s-ar putea să distrugi vieţi sau să ţi-o distrugi pe a ta, neştiind cum să reacţionezi în situaţii diverse.

Se spune că oamenii cei mai buni sunt cei care învaţă din greşelile altora, iar cei mai binecuvântaţi sunt aceia care au curajul şi demnitatea să îşi dezvăluie eşecurile. Cred cu tărie că succesul spune ceva despre tine, dar eşecul spune ceva despre ce i-ai învăţat tu pe alţii. Ai invăţat ceva din greşelile pe care le-ai făcut, în drumul spre a-i învăţa pe alţii să trăiască frumos.

„Oameni cu Aripi” este locul unde găsiţi poveştile celor ce au avut curajul să îşi dezvăluie slăbiciunile, durerile şi bucuriile.

Vă invit să îmi scrieţi poveştile la contact@aripidedrum.ro . Tot ce va fi moral, plin de pozitiv şi de învăţăminte frumoase, voi posta (sub pseudonim, anonimat sau sub numele vostru real, în funcţie de ce doriţi) spre a fi candelă pentru ceilalţi.

Să învăţăm împreună, unii de la alţii, puterea exemplului. Prin puterea iubirii de oameni, pe care ne-a poruncit-o Dumnezeu.

De asemenea, puteţi să trimiteţi poveşti spre rugăciune şi ajutor. Dacă aveţi nevoie de donaţii, gând bun sau căutaţi ajutor, de orice fel. Vom încerca, împreună, să punem Aripi de Drum, spre a zbura spre victorie!

Daca vrei sa citesti toate articolele din aceasta categorie, ti le-am adunat cu grija aici.